Pri prvem obisku našega uporabnika, A.Š., je bilo ugotovljeno, da je kopalnica v hiši, sicer uporabna, vendar nujno potrebna obnove. Vodstvo zavoda si je od takrat naprej prizadevalo poiskati donatorje za obnovo omenjene kopalnice in mu na ta način izboljšati življenjske razmere, hkrati pa s tem olajšati delo njegovi osebni asistentki R.P..
 
S pomočjo enega glavnega donatorja, ki je želel ostati anonimen, in več manjših donacij, smo uspeli popolnoma renovirati kopalnico ter uresničiti naše poslanstvo.
 
Iskrena hvala glavnemu donatorju M.K. in ostalim donatorjem: Mobi Arena d.o.o., Okrepčevalnica kuhinja G.Z. s.p., Steklarstvo, Slavko Prekupec s.p., V.R. in M.M. Hkrati bi se zahvalili tudi vsem izvajalcem za dodatno brezplačno opravljeno delo: gradbincu G.P., keramičarju V.K., vodovodarju N. in električarju D.K.
 
Naš zavod je prejel zahvalo od uporabnika in njegove osebne asistentke R.P..
» Dobrodelnost, naklonjenost in humanost so neprecenljive človeške vrednote, ki so skrite v globini srca.
Iskrena HVALA za vašo dobrosrčnost, ter da ste pomagali rešiti situacijo za izboljšanje življenjskih razmer za nekoga. S tem ste mu podarili tudi, da bo njegovo življenje lažje in dnevi bolj obsijani s soncem.
Kopalnica je v celoti prenovljena in smo zelo veseli.
Prejmite lep pozdrav in Vse dobro želim!«
Osebna asistentka R. P. in uporabnik A. Š.
 
Skip to content